Regional valupptakt

Händelse 06 aug 2022 Boulognerskogen i Gävle

Vårt Gävleborg kan bättre – Välkomna till valupptakten 2022!

De flesta är väldigt stolta över Sverige och möjligheterna som finns också här i vårt län. Men dom berättar också om problem i samhället som vi socialdemokrater måste ta itu med.

 

Vi vet ju att Sverige och Gävleborg kan bättre. Vi ska ta tillbaka kontrollen över välfärden och vi ska köra klimatomställningen för att skapa framtidens jobb. Och vi kommer att vända på varje sten för att bryta segregationen och röka ut det våld som hotar vår samhällsgemenskap.

 

Därför är valet 2022 så viktigt. Det handlar om välfärden och segregationen, om jobben och jämlikheten, om fyra nya år att leda landet och länet.

 

Nu är du så välkommen att starta igång slutspurten på valet med arbetarrörelsen i Gävleborg – vi kör en stor, gemensam samling 6 augusti i Gävle, vid scenen i Boulognerskogen, med start kl 11.00.

 

Se din närvaro som en jätteviktig del av slutspurten, det är med din hjälp som vi tillsammans ska vinna valet.

 

Program
Just nu planerar vi för fullt och räknar med mycket bra medverkan. Vi hör av oss allteftersom läget klarnar. Men räkna med både politiska samtal och underhållning från scen & trevligt mingel med korvgrillning, bokbord och ponnyridning. Och räkna med att socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi deltar.

 

NU KÖR VI!!

 

Med vänliga hälsningar

 

Peter Kärnström, ordförande för socialdemokraterna Gävleborg & Alexandra Gard, vice ordförande för socialdemokraterna Gävleborg