Avd. 32 Mellersta Norrland

Vi organiserar medlemmar i Ångermanland, Medelpad och Jämtland/Härjedalen. Antalet medlemmar är ca 3 000 och vi har kontor i både Sundsvall, Örnsköldsvik och Östersund.

Postadress

Svenska Transportarbetareförbundet
Avd. 32
Bultgatan 20 A
85350 SUNDSVALL

Hitta till oss

Bultgatan 20 A
SUNDSVALL

Odensalagatan 39
ÖSTERSUND

Björnavägen 41
ÖRNSKÖLDSVIK

Visa på Google Kartor

Öppettider

Du når oss mån–fre kl: 08:00–16:40

Vi är ute och besöker medlemmar och arbetsplatser en stor del av vår tid. Därför är det bra om du bokar tid via telefon innan.

Nyheter

Läs mer om Podd

Podd

Avdelning 32 & 18 har tillsammans blivit med podd

Nyhet 19 apr 2022
Inga aktuella händelser för tillfället.

Vi på kontoren

Vi är ute och besöker medlemmar och arbetsplatser en stor del av vår tid. Därför är det bra om du bokar tid via telefon innan. Vi finns på 3 kontor i Sundsvall, Östersund och Örnsköldsvik

Johanna Bergsten
Ombudsman

Johanna arbetar med förhandlingar & avtalsfrågor inom alla våra avtalsområden. Till Johanna vänder du dig om du har frågor om ditt kollektivavtal. Innan har Johanna jobbat som tidningsbud.

Ylva Bergström
Kontorist

Ylva är avdelningens kontorist. Hon jobbar med allt som rör administrationen.

Mikael Kyttänen
Regionalt skyddsombud

Du vänder dig till Mikael om du har frågor som rör din arbetsmiljö. Mikael finns i Medelpad. Innan har Mikael jobbat som lastbilschaufför.

Johan Molin
Ordförande/Studieorganisatör

Johan är nu ordförande/studieorganisatör i avdelningen. Har du frågor gällande organisation eller studier, ring Johan. Johan har tidigare jobbat inom taxi.

Per Anders Ångström
Ombudsman

Perra arbetar med förhandlingar & avtalsfrågor inom alla våra avtalsområden. Till Perra vänder du dig om du har frågor om ditt kollektivavtal. Innan har Perra jobbat som ombudsman på GS facket & Vision

Gunilla Hamberg
Regionalt Skyddsombud

Du vänder dig till Gunilla om du har frågor om din arbetsmiljö. Gunilla finns i Jämtland/Härjedalen. Innan har Gunilla jobbat som taxitelefonist

Åke Wijkmark
Ombudsman/Kassör

Åke arbetar med förhandlingar & avtalsfrågor inom alla våra avtalsområden. Han är även avdelningens kassör. Till Åke vänder du dig om du har frågor om ditt kollektivavtal. Innan har Åke jobbat inom transportbranschen.

Charina Nordwall
Regionalt Skyddsombud

Du vänder dig till Charina om du har frågor om din arbetsmiljö. Charina finns i Ångermanland. Innan har Charina jobbat som väktare.

Johan Molin
Avdelningsordförande

Lars Eriksson
Sekreterare

Gunilla Hamberg
Ledamot

Gunilla jobbar som Regionalt Skyddsombud

Mikael Kyttänen
Ledamot

Mikael jobbar som Regionalt skyddsombud.

Åke Wijkmark
Kassör
Björn Nilsson
Vice Ordförande

Björn jobbar på Securitas.

Göran Cederfjärd
Ledamot

Göran jobbar på Wibax i Örnsköldsvik

Patrick Johansson
Ledamot

Jobbar som chaufför.

Sektioner

Avdelningen är uppdelad i tolv ortsektioner. Varje medlem tillhör en sektion beroende på vilken ort man arbetar inom.

Sektionens uppgift är bland annat att inom sitt område bedriva informationsarbete och uppsökande verksamhet. Varje sektion leds av en styrelse som väljs av dess medlemmar.

Startpunkten

Är du medlem hos oss och vill veta mer, eller funderar du kanske på att bli medlem men inte riktigt har bestämt dig. Då är du välkommen till vår introduktionsdag där vi berättar mer om vad facket är.

Målet med Startpunkten är att ge medlemmar grundläggande förståelse om vad medlemskapet i fackföreningen ger och medlemskapets värde. Du får även ökad förståelse om kollektivavtalets betydelse, arbetsmiljöfrågor och de fackliga principerna i övrigt.

Ta kontakt med vår studieorganisatör om du är intresserad utav att gå Startpunkten.

johan.molin@transport.se
(OBS! Startpunkten är obligatorisk för nya skyddsombud och arbetsplatsombud)


Sociala medier

Våra poddar

För dig som är under 30 år

Nu satsar vi mer på unga! Målet är att vi ska börja bygga upp en ungdomsgrupp med fackligt intresserade unga. Vill du vara med och bygga upp vår framtida fackförening? Kontakta Johan.

Läs mer om ungdoms­verksamheten

Kolla dina uppgifter!

Med rätt lön registrerad blir din medlemsavgift korrekt och om det är bra om du behöver utnyttja vår inkomstförsäkring. Du får också rätt konfliktsersättning om din arbetsplats skulle tas ut i strejk och arbetsgivaren inte vill betala ut någon lön.

Har vi rätt uppgifter kan vi dessutom snabbt nå dig om det är något viktigt som rör dig och din arbetsplats eller om du sökt oss för att få råd och stöd.

Får du ändrade arbetsförhållanden som byte av arbete, ökar eller minskar din arbetstid, blir sjuk, föräldraledig eller arbetslös en längre tid är du själv ansvarig för att meddela detta till oss på avdelningen.

Tänk på att vi bara kan ändra i medlemsregistret framåt i tiden.