Avd. 46 Flyg

Välkommen till CFF! Vi organiserar medlemmar på arbetsplatser från Malmö till Arvidsjaur. Yrkeskategorier som flygplanslastare, flygplatstekniker, flygfraktsarbetare, flygmekaniker, flygtekniker, flygtankningsmän, kabinpersonal samt cateringlastare tillhör vår förening.


Postadress

Svenska Transportarbetareförbundet
Avd. 46
Stockholmsvägen 32
19534 MÄRSTA

Hitta till oss

Stockholmsvägen 32
MÄRSTA

Visa på Google Kartor

Öppettider

Du når oss mån–fre kl: 08:00–16:40

Vi är ute och besöker medlemmar och arbetsplatser en stor del av vår tid. Därför är det bra om du bokar tid via telefon innan.

Nyheter

Inga aktuella nyheter för tillfället.

Kalender

Inga aktuella händelser för tillfället.

Vi på kontoret

Joacim Olsson
Joacim Olsson
Regionalt Skyddsombud

Joacim har jobbat på SGH Arlanda som flygplanslastare och har flera års erfarenhet av fackligt arbete inom flyget. Ansvarsområden: Arbetsmiljöfrågor, Arbetsskadeärenden, arbetsmiljöverket och försäkringar

Petri Perälä
Petri Perälä
Ombudsman

Petri har sin bakgrund från flygfrakten på Arlanda. Ansvarsområden: Kassör i avdelningen samt Sobona avtalet, Flygfraktsavtalet, Flygtankningsavtalet och Riksavtalet (Norra Sverige samt Arlanda, Landvetter och Sturup)

Monica Jansson
Monica Jansson
Verksamhetsassistent

Monica är avdelningens kontorist.

Johan Einarsson
Johan Einarsson
Ombudsman

Johan har en bakgrund som flygmekaniker på Arlanda. Ansvarsområden: Mekanikeravtalet, Teknikeravtalet,  Bemanningsavtalet, Riksavtalet (Södra Sverige, förutom på Arlanda, Landvetter och Sturup) samt Catering

Hans Ahlberg
Hans Ahlberg
Ordförande

Hasse jobbar på SGH Arlanda som ramparbetare och har mångårig erfarenhet av fackligt arbete inom flyget

Jonas Morin
Jonas Morin
Studieorganisatör och Ungdomsansvarig

Jonas jobbar på Aviator på Arlanda flygplats och är avdelningens Studieorganisatör samt Ungdomsansvarig.


Avdelningsstyrelsen väljs av representantskapet på årsmötena. Styrelsen handlägger och tar beslut i frågor som rör avdelningens verksamhet. I styrelsen ingår även Ordförande och Kassören i Avdelningen.

Abed Moro
Abed Moro
Styrelseledamot
Meddy Linond
Meddy Linond
Styrelseledamot

Erik Hjertberg
Erik Hjertberg
Sekreterare
Magnus Bärnsten
Magnus Bärnsten
Styrelseledamot
Michael Stjärnfeldt
Michael Stjärnfeldt
Styrelseledamot

Klubbar

En arbetsplatsklubb är medlemmarnas representanter på arbetsplatsen.

Om du jobbar på ett företag där vi har bildat en fackklubb, är det i första hand dit du vänder dig om du har frågor eller problem. Kan inte klubben hjälpa dig så hör av dig till avdelningen.

Tycker ni att det saknas en fackklubb på er arbetsplats? Om ni är intresserade av att starta en fackklubb på er arbetsplats, ta kontakt med avdelningen på: 010-480 30 46.


Arbetsmiljö och försäkringar

Ingen skall acceptera en dålig arbetsmiljö. Därför är det viktigt att rapportera när det är fel och brister i arbetsmiljön. Om du tycker att något är fel på din arbetsplats skall du rapportera detta till din närmaste chef.

Läs mer om arbetsmiljö och försäkringar

Våra utbildningar

Som medlem i Transport har du möjlighet att delta i vår omfattande studieverksamhet. Det finns kurser för alla nivåer, både för dig som bara vill veta mer om facket som för dig som har fackliga uppdrag. Vissa är förlagda på avdelningen och andra på internat.

Vill du anmäla dig eller veta mer om dessa utbildningar och andra andra utbildningar som vi kan erbjuda, tveka inte att ta kontakt med vår avdelning: transport.46@transport.se

Fackliga utbildningar