Årsmöte Sektion 4 den 20 februari kl. 19.00 på Avdelningen i Jönköping

Händelse 20 feb 2023, 19:00 — 21:30 Kalkstensgatan 10 Jönköping

Hej!

Nu är det dags för årsmöte. I år hålls årsmötet den 20 februari kl. 19.00 på Kalkstensgatan 10 i Jönköping. Vi avslutar mötet med mat och bowling och därför krävs det en anmälan så vi vet hur många som kommer. 

Anmäl dig här!

eller så mejlar du avdelningsmejlen transport.20@transport.se. Om du mejlar så glöm inte uppge vilket möte du kommer på samt vad du heter, telefonnr och om du har några allergier.

Vår avdelning har delat upp våra yrkesgrupper i 4 sektioner. Vet du inte vilken sektion du tillhör så tveka inte att höra av dig till avdelningen så hjälper vi dig!
Årsmötet är ett medlemsmöte där alla som är medlemmar är välkomna. På årsmötet nominerar man till uppdrag inom avdelningen och man väljes till uppdrag inom sektionen man tillhör. Har man frågor om problem som rör arbetsplatsen eller något inom branschen så är det ett väldigt bra tillfälle att gå på mötet och diskutera saken.

Samtliga sektioner kommer under årsmötet att ha nomineringar till avdelningsordförande, avdelningsstyrelse, studieorganisatör, ungdomsansvarig, revisorer samt valberedning. Man kommer att välja representantskapsledamöter och sektionsstyrelse.

Ta chansen att göra din röst hörd det är inget tvång att ta ett uppdrag bara för att du kommer till medlemsmötet.

 

Hoppas vi ses där!